Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Vizualizat acum 4 ore
Adăugă la Favorite
Descriere
Grădiniţa cu P.P. nr.9 din Câmpina funcţionează din anul 2010 în clădirea de pe strada Rahovei nr.13 în care a funcţionat Grădiniţa nr.7 . Clădirea fostă casă de locuit a fost adaptată învăţământului preşcolar din anul1953.
În prezent grădiniţa funcţionează cu trei grupe de program prelungit, fiind dotată cu bloc alimentar, magazie de alimente, sală de mese, trei birouri, cabinet medical şi izolator,cabinet metodic, patru grupuri sanitare, vestiare, spălătorie şi călcătorie, o curte mare amenajată cu bănci şi spaţiu de joacă .
Ca o consecinţă a reorganizării reţelei şcolare în Municipiul Câmpina Grădiniţa cu P.P. nr.9 a primit ca structuri pe lângă Grădiniţa nr.1( începând cu 01.11.2013), Grădiniţa cu P.P. nr.8, şi Grădiniţa nr.3.
Locaţiile acestor grădiniţe se desfăşoară tot în case amenajate şi adaptate pentru învăţământul preşcolar.
Grădiniţele cu program normal sunt dotate cu săli de grupă, cabinete metodice,grupuri sanitare, vestiare, camera pentru lapte şi corn. Fiecare grădiniţă are curte amenajată cu băncuţe şi cu spaţiu de joacă.
Grădiniţa cu P.P. nr.8 în prezent funcţionează cu două grupe de program prelungit. Pentru această unitate s-au efectuat lucrări majore de modificare a circuitului alimentelor. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpina al I.S.J. Prahova, al sponsorilor am renovat şi modernizat interiorul grădiniţei.
Servicii Educationale
Serviciile furnizate sunt servicii instructiv-educative, pe baza planurilor de învăţământ şi a programelor şcolare, aprobate de MEN.
Unitatea de învăţământ preşcolar are drept scop pregătirea pentru educaţia formală, asigurând intrarea copilului preşcolar în sistemul de învăţământ obligatoriu prin formarea capacităţii de a învăţa.
Activitatea specifică are caracter didactic şi de desfăşoarăîn funcţie de specificul vârstei şi nivelul de dezvoltare al copiilor.
Tipurile de activităţi de învăţare sunt activităţi pe domenii experenţiale, jocuri şi activităţi alese şi activităţi de dezvoltare personală.
Activităţile/serviciile conexe care sprijină derularea activităţii specifice în ciclul preşcolar sunt:
Asistenţă psihopedagogică individuală şi de grup acordată copiilor preşcolari.
Programe de educaţie a adulţilor, consiliere, consultanţă.
Servicii de asigurare a mesei, supraveghere, odihnă.
Activităţi care nu sunt incluse în serviciul educaţional, pentru care beneficiarii trebuie să contribuie din punct de vedere financiar:
Excursii, participarea la spectacole, vizite la muzee, alte activităţi extraşcolare.
Servicii de protecţie socială a copiilor (hrană).
Asigurarea securităţii tuturor celor implicaţi în activitatea şcolară, în timpul desfăşurării programului.
Resurse materiale
Unitatea dispune de materiale didactice şi accesorii necesare desfăşurării unui învăţământ modern, de calitate: calculatoare, televizoare, aparate video, combină muzicală, radiocasetofoane, DVD, casete video şi audio, DVD-uri, televiziune prin cablu, internet, seturi de materiale didactice.
Resurse financiare
Finanţare de la bugetul de stat
Finanţare de la bugetul local
Finanţare extrabugetară
Parteneriatul educaţional este forma de comunicare, cooperare şi colaborare în sprijinul copilului la nivelul procesului educaţional. Pentru anul şcolar 2017-2018 colectivul didactic al grădiniţei şi-a propus proiectarea şi implementarea unor activităţi extracurriculare şi extraşcolare în grădiniţă şi în comunitatte pe baza parteneriatului dintre preşcolari, elevi, cadre didactice şi reprezentanţi ai comunităţii locale.
Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu
Autentificare sau Inregistrează-te